Projectweek 46 - Meehelpen bij Foenix' Inname- en verwerkingspunt op Aruba 12

Projectweek 46 - Meehelpen bij Foenix' Inname- en verwerkingspunt op Aruba 12

Projectweek stage · 13 nov 2024, 08:30 – 15 nov 2024, 16:00
Aruba 12, 7332 BK Apeldoorn, Nederland
WelzijnNatuur & MilieuSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Bekijk hier de aankomende projectweek stages.
Deel projectweek stage
Foenix Kringloop | Reïntegratie | Circulair Ambachtscentrum
#85669
Scan me of ga naar www.mas-apeldoorn.nl/o/Foenix-kringloop-en-reintegratie1/stages/Projectweek-46---Meehelpen-bij-Foenix-Inname--en-verwerkingspunt-op-Aruba-12/85669 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor deze stage (15 uur) ga je de binnengekomen producten (huisraad en kleding) selecteren en zorg je dat deze schoon weer gebruikt kunnen worden.

Uitgebreide omschrijving

Het grootste inzamelpunt van de Foenix Kringloopwinkels bevindt zich op Aruba 12. Hierbij is ook een afvalverzamelpunt van Circulus gevestigd. Foenix zamelt in de gemeente Apeldoorn gebruikte goederen in van/bij particulieren.

Wij sorteren deze goederen, maken kapotte apparaten heel, maken nieuwe spullen van oude spullen en gebruiken "afdankers" als materiaal om mee te creëren zodat ze geschikt zijn voor verkoop in onze winkels. Zodoende zorgt "kringloopbedrijvigheid" ervoor dat de afvalberg minder groeit en krijgen veel goederen weer een tweede of zelfs derde leven. Daarbij kun jij ons helpen!


Deze maatschappelijke stage vindt plaats in week 46, van woensdag 13 t/m vrijdag 15 november. De tijden zijn in overleg met de contactpersoon.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Bekijk hier de aankomende projectweek stages.
Deel projectweek stage

Over Foenix Kringloop | Reïntegratie | Circulair Ambachtscentrum

In 1982 is Foenix als burgerinitiatief opgericht omdat we vonden dat het beter kon en we wilden werken aan een duurzame en betrokken samenleving. We waren innovatief door werkplekken voor jongeren te creëren rondom duurzaam hergebruik en dit te bekostigen met de verkoop in kringloopwinkels.

Nu, 42 jaar later, als eerste Circulaire Ambachtscentrum van de stad, vinden we nog steeds dat het beter kan en werken we nog op dezelfde wijze: we brengen betrokkenheid, duurzaamheid en innovatief ondernemen samen. Dit zorgt voor een betere buurt, stad, samenleving en wereld.